10% korting op alle sessies met de code: SPRING10 = nog maar 3 dagen te gaan!

Spa & Wellness in Brussel

Kom en ontdek een klein juwelenkistje van zachtheid

Kom en ontdek de zachte heiligdommen van Osrose in Brussel met onze volledig privé spa's. Onze gemakkelijk toegankelijke ontspanningsoorden wachten op u voor een ontspannende ervaring, en dat alles tegen betaalbare prijzen.

Bij ons is welzijn nog nooit zo toegankelijk en persoonlijk geweest.

In het hart van Brussel heeft Wellness Osrose specifieke formules ontwikkeld om aan al je wensen te voldoen.

Onze spa's zijn ontworpen voor 2 tot 5 personen, afhankelijk van de ruimte die je kiest. Of je nu met z'n tweeën, met het gezin of met vrienden komt, je vindt hier de privacy die je nodig hebt om nieuwe energie op te doen.

Om je moment van ontspanning een gastronomisch tintje te geven, bieden we een selectie vanhapjes en drankjes die je ter plekke kunt bestellen.

Wacht niet te lang met het boeken van uw wellnessvakantie. Trakteer uzelf op een ontspannend intermezzo in Brussel, waar aan elk detail is gedacht om u het allerbeste te bieden.

Meer info

info@osrose.be

spa verhuur
Goedkope spa
Goedkope spa

Ontdek in Groot Bijgaarden een wereld van sereniteit, geïnspireerd door oude tempels. Onze twee spa- en wellnessruimtes, 'De Tempel van Boeddha' en 'De Kas van Gautama', zijn ontworpen als heiligdommen van welzijn. Elk hoekje en gaatje straalt spiritualiteit en rust uit en biedt een prachtige ontsnapping aan de drukte van alledag. Laat je meevoeren door deze rustgevende sfeer, waar elk moment uitnodigt tot meditatie en diepe ontspanning.

Ontdek ons "Hemel en Aarde" heiligdom in Sint-Jans-Molenbeek: vier ruimtes ontworpen om de natuurlijke harmonie tussen hemel en aarde te weerspiegelen. Dompel jezelf onder in de rust van de 'Jardin des Sens', geniet van onze 'Le Lagon' ruimte en kijk uit naar de opening van 'L'Oasis' en 'Le Ciel Étoilé'. Een perfecte samensmelting van hemelse sereniteit en aards evenwicht.

Meer info

+32 471 81 70 86

Elsene

Bloeiend

Welkom in Floraison, een oase van welzijn in het hart van Elsene, waar intimiteit en ontspanning elkaar ontmoeten in onze twee exclusieve ruimtes: "La Fleur de Lotus" en "Le Jardin des Roses".

Ontdek een nieuw paradijs van ontspanning, ontworpen om je unieke en persoonlijke momenten te bieden.

Meer info

+32 471 81 70 86

Bloeiende Els Osrose