Wellness Osrose De tempels
Groot bijgaarden

+346 7474 3773 3773

Boek
Wellness Osrose Ciel et terre
Sint-Jans-Molenbeek

+346 7474 3773 3773

Boek
Wellness Osrose Floraison
Elsene (in aanbouw)

+346 7474 3773 3773

Boek

Spa & Wellness in Brussel

Kom en ontdek een klein juwelenkistje van zachtheid

Kom en ontdek de zachte heiligdommen van Osrose in Brussel met onze volledig privé spa's. Onze gemakkelijk toegankelijke ontspanningsoorden wachten op u voor een ontspannende ervaring, en dat alles tegen betaalbare prijzen.

Bij ons is welzijn nog nooit zo toegankelijk en persoonlijk geweest.

In het hart van Brussel heeft Wellness Osrose specifieke formules ontwikkeld om aan al je wensen te voldoen.

Onze spa's zijn ontworpen voor 2 tot 5 personen, afhankelijk van de ruimte die je kiest. Of je nu met z'n tweeën, met het gezin of met vrienden komt, je vindt hier de privacy die je nodig hebt om nieuwe energie op te doen.

Om je moment van ontspanning een gastronomisch tintje te geven, bieden we een selectie hapjes en drankjes die je ter plekke kunt bestellen.

Wacht niet te lang met het boeken van uw wellnessvakantie. Trakteer uzelf op een ontspannend intermezzo in Brussel, waar aan elk detail is gedacht om u het allerbeste te bieden.

Meer info

info@osrose.be

spa verhuur
Goedkope spa
Goedkope spa

Ontdek in Groot Bijgaarden een wereld van sereniteit, geïnspireerd door oude tempels. Onze twee spa- en wellnessruimtes, 'De Tempel van Boeddha' en 'De Kas van Gautama', zijn ontworpen als heiligdommen van welzijn. Elk hoekje en gaatje straalt spiritualiteit en rust uit en biedt een prachtige ontsnapping aan de drukte van alledag. Laat je meevoeren door deze rustgevende sfeer, waar elk moment uitnodigt tot meditatie en diepe ontspanning.

Ontdek ons "Hemel en Aarde" heiligdom in Sint-Jans-Molenbeek: vier ruimtes ontworpen om de natuurlijke harmonie tussen hemel en aarde te weerspiegelen. Dompel jezelf onder in de rust van de 'Jardin des Sens', geniet van onze 'Le Lagon' ruimte en kijk uit naar de opening van 'L'Oasis' en 'Le Ciel Étoilé'. Een perfecte samensmelting van hemelse sereniteit en aards evenwicht.

Elsene (in aanbouw)

Bloeiend

Ontdek onze "Floraisons" ruimtes in Elsene: drie door de natuur geïnspireerde oases van rust in het hart van de stad. Dompel jezelf onder in de sereniteit van 'La Fleur de Lotus', voel de gezellige warmte van 'Le Chalet des Roses' en laat je betoveren door de elegantie van 'L'Orchidée'. Een bloemrijke uitnodiging tot ontspanning.

Privé wellness