10% korting op alle sessies met de code: SPRING10 = nog maar 3 dagen te gaan!

Wat voor soort informatie verzamelen we?

Wij ontvangen, verzamelen en bewaren alle informatie die u op onze website invoert of op een andere manier aan ons verstrekt. Daarnaast verzamelen we het Internet Protocol (IP)-adres dat wordt gebruikt om uw computer met het internet te verbinden; login; e-mailadres; wachtwoord; computer- en inloggegevens en aankoopgeschiedenis. We kunnen softwaretools gebruiken om sessiegegevens te meten en te verzamelen, waaronder de reactietijden van pagina's, de duur van bezoeken aan bepaalde pagina's, informatie over interactie tussen pagina's en methoden die worden gebruikt om van de pagina weg te navigeren. We verzamelen ook persoonlijk identificeerbare informatie (waaronder naam, e-mailadres, wachtwoord, communicatie); betalingsgegevens (waaronder creditcardgegevens), opmerkingen, feedback, productbeoordelingen, aanbevelingen en persoonlijk profiel.

Hoe verzamelen we informatie?

Wanneer u een transactie uitvoert op onze website, verzamelen we als onderdeel van het proces de persoonlijke informatie die u ons geeft, zoals uw naam, adres en e-mailadres. Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor de hierboven genoemde specifieke doeleinden.

Waarom verzamelen we dergelijke persoonlijke gegevens?

We verzamelen deze niet-persoonlijke en persoonlijke informatie voor de volgende doeleinden:
Om de Services aan te bieden en te exploiteren;
Om onze gebruikers voortdurende technische bijstand en ondersteuning te bieden;
Om onze bezoekers en gebruikers te kunnen benaderen met algemene of gepersonaliseerde servicegerelateerde kennisgevingen en promotieberichten;
Om geaggregeerde statistische gegevens en andere geaggregeerde en/of afgeleide niet-persoonlijke informatie te creëren, die wij of onze zakelijke partners kunnen gebruiken om onze respectieve Services aan te bieden en te verbeteren;
Om te voldoen aan toepasselijke wet- en regelgeving.

Hoe bewaren, gebruiken, delen en onthullen we de persoonlijke gegevens van bezoekers op onze site?

Ons bedrijf wordt gehost op het platform Wix.com. Wix.com biedt ons het online platform waarmee we onze producten en diensten aan u kunnen verkopen. Uw gegevens kunnen worden opgeslagen via de gegevensopslag, databases en algemene toepassingen van Wix.com. Uw gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers achter een firewall.

Alle gateways voor directe betalingen die door Wix.com worden aangeboden en door ons bedrijf worden gebruikt, voldoen aan de normen die zijn vastgesteld door PCI-DSS, zoals beheerd door de PCI Security Standards Council, een gezamenlijke inspanning van merken zoals Visa, MasterCard, American Express en Discover. PCI-DSS-vereisten helpen de veilige verwerking van creditcardgegevens door onze winkel en zijn serviceproviders te garanderen.

Wanneer u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief;

Wij verzamelen en verwerken de volgende gegevens: uw e-mailadres. Wij verwerken uw persoonsgegevens voor het verzenden van onze nieuwsbrief. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door contact met ons op te nemen of door te klikken op de link "Afmelden" in de nieuwsbrief die u ontvangt. Zodra u zich hebt afgemeld voor de nieuwsbrief, verwijderen wij uw persoonsgegevens, tenzij wij op basis van dit privacybeleid toestemming hebben om de gegevens voor andere doeleinden te verwerken.

Hoe kunt u contact met ons opnemen?

We kunnen contact met u opnemen om informatie over uw account te verstrekken, om problemen met uw account op te lossen, om een geschil op te lossen, om vergoedingen of verschuldigde bedragen te innen, om uw mening te vragen via enquêtes of vragenlijsten, om updates over ons bedrijf te sturen, of als het nodig is om contact met u op te nemen om onze gebruikersovereenkomst, toepasselijke nationale wetten en een overeenkomst die we met u hebben af te dwingen. Voor deze doeleinden kunnen we per e-mail, telefoon, sms en post contact met u opnemen.

Hoe kan ik mijn toestemming intrekken?

Als u niet langer wilt dat wij uw gegevens verwerken, neem dan contact met ons op via INFO@OSROSE.BE of stuur een brief naar Brusselstraat 69 / 1702 Groot-Bijgaarden.

Updates van het privacybeleid

We behouden ons het recht voor om dit privacybeleid te allen tijde te wijzigen, dus raadpleeg het regelmatig. Wijzigingen en verduidelijkingen worden van kracht zodra ze op de website worden gepubliceerd. Als we wezenlijke wijzigingen aanbrengen in dit beleid, zullen we u hier op de hoogte stellen van het bijgewerkte beleid, zodat u weet welke informatie we verzamelen, hoe we deze gebruiken en onder welke omstandigheden we deze eventueel gebruiken en/of vrijgeven.